Reparatie, support en advies voor Apple producten en diensten.

Bij Bless Apple Support & Repair geloven we in het bieden van betrouwbare, flexibele en snelle service voor al jouw Apple reparaties en upgrades. Of je nu telefonische support nodig hebt, hulp op locatie, of gewoon je Apple product wilt laten ophalen of afleveren voor reparatie en/of upgrade, wij staan altijd voor je klaar. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch en wij zullen er alles aan doen om jouw Apple probleem of vraag op te lossen.

En weet je wat het mooiste is? Bij Bless Apple Support & Repair ben je in goede handen. Als eigenaar van dit eenpersoonsbedrijf ben ik, Machiel van der Plas, al sinds 2009 bekend met Apple en heb ik als manager in de Apple Store in Middelburg gewerkt. Met mijn jarenlange ervaring en deskundigheid zorg ik ervoor dat jouw Apple apparaten snel en efficiënt worden gerepareerd. Wij gebruiken enkel de hoogste kwaliteit onderdelen om ervoor te zorgen dat jouw Apple-producten weer als nieuw functioneren.

Hoewel Bless Apple Support & Repair geen Apple Authorized Service Provider (AASP) is, hebben we wel jarenlange ervaring met Apple-producten en beschikken we over de kennis en vaardigheden om reparaties en upgrades uit te voeren aan jouw Apple-apparaten. Onze betrouwbare en snelle service wordt aangeboden tegen scherpe tarieven, zonder dat we een AASP-licentie hebben. We zijn er trots op dat we onze klanten kwalitatief hoogwaardige reparaties en upgrades kunnen bieden zonder dat we een AASP-licentie hebben.

Dus waar wacht je nog op? Laat Bless Apple Support & Repair jouw problemen oplossen en je Apple-apparaten weer als nieuw laten functioneren! Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch en wij zullen je zo snel mogelijk helpen.

Je (defecte) Mac, iPhone of iPad verkopen?
Dat kan ook bij ons ook! Neem contact op voor een prijsindicatie.

Neem contact op

Zakelijk

Bless Apple Support & Repair is er niet alleen voor particulieren, maar biedt ook diverse diensten aan voor de zakelijke markt op het gebied van Apple. Of het nu gaat om het oplossen van een hardware- of softwareprobleem, wij staan klaar om snel te schakelen en op locatie aanwezig te zijn wanneer dat nodig is.

Bovendien vinden wij het belangrijk dat onze zakelijke klanten duidelijkheid hebben over de kosten en ontvang je bij ons altijd een factuur met BTW. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Bij Bless Apple Support & Repair ben je verzekerd van snelle en efficiënte service, zodat jij je kunt focussen op het runnen van je bedrijf.

Support

Maar Bless Apple Support & Repair doet meer dan alleen reparaties en upgrades. Als je hulp nodig hebt bij het gebruik van je Apple producten, staan wij ook voor je klaar. Wij geven niet alleen advies over hoe je het maximale uit je apparaten kunt halen, maar wij helpen je ook bij het oplossen van problemen. Of het nu gaat om het instellen van een iCloud account, het configureren van je e-mail of het optimaliseren van de prestaties van je Mac, wij helpen je graag verder. Met onze kennis en vaardigheden zorgen wij ervoor dat jouw Apple apparaten altijd optimaal presteren.