Kies je iPhone model, selecteer de nodige reparatie en druk op de prijs om een afspraak te maken!

Selecteer een model om de reparaties te zien

Bedankt voor uw keuze! Hieronder kunt u de afspraak inplannen.  Toch niet zeker

  Heb je een vraag over een iPhone reparatie? Staat je reparatie er niet bij?

   

  Neem contact op

  Duur van de reparatie

   

  Heel veel iPhone reparaties kunnen binnen een uur uitgevoerd worden, het ligt er natuurlijk aan hoe je iPhone eraan toe is. Een iPhone schermreparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Het kan zijn dat er meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Je hoeft je geliefde iPhone bij een iPhone schermreparatie in ieder geval nooit lang te missen! Wij werken enkel op afspraak en kunnen je iPhone ook ophalen en terugbrengen.

  24-uursservice
  Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw iPhone op te sturen. Na ontvangst wordt uw iPhone onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

  Ander defect?
  Als u niet precies weet welke iPhone reparatie uw probleem oplost, onderzoekt Bless naar het eventuele defect. Onderzoek is bij Bless altijd kosteloos, met uitgang van waterschade. Voor slechts € 25,- voert Bless een waterschade onderzoek uit. Zo is Bless er voor verschillende iPhone problemen en defecten.