Kies je iPhone model, selecteer de nodige reparatie en druk op de prijs om een afspraak te maken!

Schermreparatie

Is je scherm gebarsten of is het ernstig bekrast? Werkt je LCD (strepen in beeld of geen beeld) of je touchscreen niet meer?

€ 249

Oplaadaansluiting

Laadt de iPhone niet meer op? Wil je iPhone aansluiten op je computer maar wordt deze niet herkend? Dan vervangen wij de oplaadaansluiting.

Onderzoek

Gaat je iPhone niet aan? Zit er helemaal geen leven meer in? Weet je niet helemaal zeker wat er mee aan de hand is?

Bedankt voor uw keuze! Hieronder kunt u de afspraak inplannen.  Toch niet zeker

  Heb je een vraag over een iPhone reparatie? Staat je reparatie er niet bij?

   

  Neem contact op

  Duur van de reparatie

   

  Reparatieduur: Bij Bless Apple Support & Repair kunt u rekenen op snelle en betrouwbare reparaties van uw iPhone, afhankelijk van de aard van het probleem. Gemiddeld duurt een iPhone-schermreparatie slechts 30 minuten. Het kan echter zijn dat er meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Ondanks dat wij in ons eentje werken, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de reparatie. We zijn deskundig en ervaren en zorgen ervoor dat uw iPhone snel en efficiënt wordt gerepareerd. We werken enkel op afspraak en bieden ook haal- en brengservice voor uw gemak.

  Andere defecten: Als u niet zeker weet welke reparatie uw probleem zal oplossen, kan Bless Apple Support & Repair uw toestel onderzoeken om het defect te achterhalen. Voor het onderzoek brengen wij €35,- in rekening. Dit bedrag wordt verrekend als u besluit de reparatie bij ons uit te laten voeren. We zijn er om u te helpen bij verschillende iPhone-problemen en -defecten.

  Garantie: Bless Apple Support & Repair biedt 6 maanden garantie op de onderdelen die zijn vervangen tijdens een reparatie aan uw Mac of iPhone. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt genieten van uw gerepareerde toestel, wetende dat het van hoge kwaliteit is en ondersteund wordt door onze garantie.

  Klanttevredenheid: Bij Bless Apple Support & Repair is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Als eenpersoonsbedrijf zorgen we voor persoonlijke aandacht en een snelle, betrouwbare en professionele reparatieservice voor al uw iPhone-problemen en -defecten. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, zodat ze altijd terugkomen als ze hulp nodig hebben met hun Apple-apparaten.