Kies je iPhone model, selecteer de nodige reparatie en druk op de prijs om een afspraak te maken!

Schermreparatie

Is je scherm gebarsten of is het ernstig bekrast? Werkt je LCD (strepen in beeld of geen beeld) of je touchscreen niet meer?

Batterij

Gaat je batterij niet zo lang meer mee of valt je iPhone zomaar willekeurig uit? Wij lezen de batterij uit en vervangen deze binnen 30 minuten.

Home-button

Werkt de allerbelangrijkste knop van je iPhone niet meer als normaal? Doet de thuisknop (home button) niet wat je gewend bent?

€ 29

Software herstel

Wij herstellen je iPhone voor je zodat jij weer met een schoon iOS aan de slag kan! Dit duurt ongeveer een half uur.

€ 15

Vochtschade

Is je iPhone in het water gevallen of per ongeluk een bak thee omgestoten? Kom (het liefst binnen 24 uur) naar ons toe! Dan kunnen wij wellicht nog iets redden.

€ 35

Onderzoek

Gaat je iPhone niet aan? Zit er helemaal geen leven meer in? Weet je niet helemaal zeker wat er mee aan de hand is?

€ 15

Vragen?

Weet je absoluut niet wat er aan de hand is met je iPhone? Klik dan deze afspraak aan.

Bedankt voor uw keuze! Hieronder kunt u de afspraak inplannen.Toch niet zeker

Heb je een vraag over een iPhone reparatie? Staat je reparatie er niet bij?

 

Neem contact op

Duur van de reparatie

 

Heel veel iPhone reparaties kunnen binnen een uur uitgevoerd worden, het ligt er natuurlijk aan hoe je iPhone eraan toe is. Een iPhone schermreparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Het kan zijn dat er meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Je hoeft je geliefde iPhone bij een iPhone schermreparatie in ieder geval nooit lang te missen! Wij werken enkel op afspraak en kunnen je iPhone ook ophalen en terugbrengen.

24-uursservice
Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw iPhone op te sturen. Na ontvangst wordt uw iPhone onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

Ander defect?
Als u niet precies weet welke iPhone reparatie uw probleem oplost, onderzoekt Bless naar het eventuele defect. Onderzoek is bij Bless altijd kosteloos, met uitgang van waterschade. Voor slechts € 25,- voert Bless een waterschade onderzoek uit. Zo is Bless er voor verschillende iPhone problemen en defecten.