Kies je Samsung model, selecteer de nodige reparatie en druk op de prijs om een afspraak te maken!

Selecteer een model om de reparaties te zien

Bedankt voor uw keuze! Hieronder kunt u de afspraak inplannen.Toch niet zeker

Heb je een vraag over een Samsung reparatie? Staat je reparatie er niet bij?

 

Neem contact op

Duur van de reparatie

Heel veel Samsung reparaties kunnen binnen een uur uitgevoerd worden, het ligt er natuurlijk aan hoe je Samsung eraan toe is. Een Samsung schermreparatie duurt gemiddeld 60 minuten. Het kan zijn dat er meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Je hoeft je geliefde Samsung bij een Samsung schermreparatie in ieder geval nooit lang te missen! Wij werken enkel op afspraak en kunnen je Samsung ook ophalen en terugbrengen.

24-uursservice
Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw Samsung op te sturen. Na ontvangst wordt uw Samsung onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

Ander defect?
Als u niet precies weet welke Samsung reparatie uw probleem oplost, onderzoekt Bless naar het eventuele defect. Onderzoek is bij Bless altijd kosteloos, met uitgang van waterschade. Voor slechts € 25,- voert Bless een waterschade onderzoek uit. Zo is Bless er voor verschillende Samsung problemen en defecten.