Over Bless.

Bij Bless Apple Support & Repair geloven we in het bieden van betrouwbare, flexibele en snelle service voor al jouw Apple reparaties en upgrades. Of je nu telefonische support nodig hebt, hulp op locatie, of gewoon je Apple product wilt laten ophalen of afleveren voor reparatie en/of upgrade, wij staan altijd voor je klaar. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch en wij zullen er alles aan doen om jouw Apple probleem of vraag op te lossen.

En weet je wat het mooiste is? Bij Bless Apple Support & Repair ben je in goede handen. Als eigenaar van dit eenpersoonsbedrijf ben ik, Machiel, al sinds 2009 bekend met Apple en heb ik als manager in de Apple Store in Middelburg gewerkt. Met mijn jarenlange ervaring en deskundigheid zorg ik ervoor dat jouw Apple apparaten snel en efficiënt worden gerepareerd. Wij gebruiken enkel de hoogste kwaliteit onderdelen om ervoor te zorgen dat jouw Apple-producten weer als nieuw functioneren.

Dus waar wacht je nog op? Laat Bless Apple Support & Repair jouw problemen oplossen en je Apple-apparaten weer als nieuw laten functioneren! Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch en wij zullen je zo snel mogelijk helpen.

Veelgestelde vragen.

Gebruikt Bless originele onderdelen?
Wij kiezen er voor om de hoogst mogelijke kwaliteit (OEM of origineel) te gebruiken voor de vervangende onderdelen. Hier zit dan ook altijd 6 maanden garantie op.
Zit er garantie op de reparatie?
Wij bieden een garantie van 6 maanden op alle vervangen onderdelen. Helaas kunnen we geen garantie geven op vochtschade reparaties.
Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?
Na de reparatie sluiten we je toestel met professionele tools zorgvuldig af. Ondanks onze inspanningen kunnen we echter nooit volledige garantie geven dat het toestel weer waterdicht is. Deze garantie wordt ook niet door Apple geboden. Daarom raden we ten zeerste af om contact met vocht te zoeken na de reparatie. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn om eventuele schade te voorkomen.
Wat moet ik doen voordat ik mijn apparaat bij Bless inlever?
Je hoeft geen opladers, stekkers, toetsenborden en/of muizen mee te nemen. Als het mogelijk is, maak altijd een reservekopie van je gegevens. Je hoeft je Mac of iPhone niet te wissen.
Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?
Je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Wel kan het voorkomen dat we toegang moeten hebben tot het besturingssysteem van jouw apparaat om deze voor of na de reparatie te kunnen testen. We begrijpen dat privacy belangrijk is en zullen altijd met de grootste zorg met jouw gegevens omgaan. Indien nodig, kunnen we je ook helpen bij het veiligstellen van je gegevens voordat we aan de reparatie beginnen.
Repareer je ook de achterkant glazen behuizing?
Op dit moment bieden wij geen reparaties voor de achterkant glazen behuizingen van iPhones. Echter, in de toekomst kan dit wel veranderen. Neem gerust contact met ons op voor andere reparatie-opties of houd onze updates in de gaten voor eventuele wijzigingen in onze diensten.
Repareer je ook Apple Watch-modellen?
Nee, op dit moment repareer ik geen Apple Watch-modellen. Ik heb besloten deze dienst niet langer aan te bieden vanwege de kosten en het werk dat ermee gemoeid is. Mijn focus ligt momenteel op het repareren van Apple Macs en iPhones. Voor deze apparaten sta ik graag voor je klaar en bied ik snelle en betrouwbare reparaties aan. Mocht je vragen hebben over je Mac of iPhone, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Repareer je ook iPads?
Nee, op dit moment repareer ik geen iPads. Ik heb besloten deze dienst niet langer aan te bieden vanwege de kosten en het werk dat ermee gemoeid is. Mijn focus ligt momenteel op het repareren van Apple Macs en iPhones. Voor deze apparaten sta ik graag voor je klaar en bied ik snelle en betrouwbare reparaties aan. Mocht je vragen hebben over je Mac of iPhone, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Bied ik tweedehands of refurbished Apple apparaten aan?
Nee, ik bied geen tweedehands of refurbished Apple apparaten aan. Dit komt doordat er online diverse winkels te vinden zijn die zich hierin specialiseren en vaak ook betere garantievoorwaarden kunnen bieden.
Voert Bless reparaties onder fabrieksgarantie, serviceprogramma’s of AppleCare+ uit?
Bless voert geen reparaties onder fabrieksgarantie, serviceprogramma’s of AppleCare+ uit.
Repareert Bless ook andere merken?
Nee, ik repareer enkel Apple Mac-computers en Apple iPhones.
Website door